Sider

torsdag 21. mai 2009

Infinityyyy, huff, som man kan få den sangen på hjernen!!

I dag er det Kristi himmelfartsdag, en dag som med tid til blogging.
Status idag: Form: Sliiiiiiiiiiiiiiiten, og en smule hjertebank.
Sanger som surrer i hodet for tida: Infinity og fairytale
Hva gjør jeg akkurat nå?: Norsk lekser.
Humør: Lei av skole!!!!

Vel. vel, nå skal jeg ikke kjede dere med skole osv.

Forrige helg + helga 8-10 mai var helt ville. La meg starte med 8-10 mai.

9 mai var jeg på konsert med Espen Lind, Alejandro fuentes, Kurt Nilsen og Askil Holm. Stemningen var skyhøy. Hæla opp i taket. Det var rett og slett helt rått, hundre ganger bedre enn å være i Stavanger på russetreff. Veit det er mange som er uenige med meg i akkurat det, men hey, det er mine egne meninger, og de skal ingen få ta fra meg.
Gleder meg til konsert-cden + dvden kommer ut. Konserten varte i hele tre timer, men jeg+ en av mine beste venninner koste oss glugg i hjel likevel. Vi gaula i kor med resten av Oslo spektrum og jeg ville ikke vært noe annet sted den kvelden. Det som var ekstra skøy, var at en av de som satt ved siden av oss, levde seg såpass inn i sangene at han spilte luftgitar og trommet for harde livet. Han lagde nesten et lite show for seg selv. Hehe.

Så kom den stooooooore dagen, 10 Mai. Denne lille jenta ble 19 år. Feiret dagen med familien. Fikk en bilett til NORWEGIAN WOOD!!!! Hurra!!! Gleder meg som en unge gleder seg til juleaften. Får blant annet se Duffy. Av andre ting så fikk jeg abonnement på det nye, og en film( Catch me if you can) Og de to første Twilight bøkene på norsk. Den største overaskelsen var en stripete jakke i pastellfarger. Ble temmelig skuffet over tantene mine da jeg fikk denne. Hvordan kunne de ta så feil, med tanke på klær. Jeg er jo ikke den som går med pusete,pastellfargete strikkejakker.

Hvis jeg skal definere min egen klestil med 3-4 ord så blir det: Røft, mørkt, fargerikt og løst.
Heller nok mer over mot Goth stil enn pusete rosa- stilen. Jeg er litt imot rosa, selv om jeg vet at mange kler seg i den fargen. Altså, jeg aksepterer at andre går i rosa, men jeg er ikke den som bruker det selv. Desutten så er det ikke så mange i min vennekrets som er typiske rosa mennesker. 

Men tilbake til bursdagen min. Heldigvis kunne man bytte inn jakka. Tidligere på dagen, før familieselskap var jeg ute og tok russeknuter i Frognerparken sammen med noen venner.
Da jeg kom til Frognerparken ble jeg nærmest attacked av unger som skulle ha russekort. Tenk deg det, ca 15-20 unger som alle skulle ha russekort på en gang, og med lille meg i sentrum av kaoset. Den lille bunken med kort som jeg hadde dratt med meg ble revet bort i løpet av det første kvarteret.
Uansett, selv om det var litt kaos, så fikk jeg da tatt de knutene jeg ville ta. Ha seriøs samtale med sinnataggen i 20 min, ble til 40 min, på grunn av at vennene mine ikke ville ta den alene. Så da ble det slik: Meg+ en venninne tar knuten, mens den andre kamerate  står med mobilen og filmer. Så bytter de to, og jeg + kameraten tar knuten.

Etter dette ble det knute nr 2: Går rundt ett tre og synge julesanger i 10 minutter. Dette ble da til 10 trær, på grunn av at noen av oss begynte å bli svimle av å gå rundt ett eneste tre. Dermed endte det med at jeg gikk sikk-sakk frem og tilbake mellom 10- 20 trær og sang, mens de andre kom traskende etter.
Det var nok om bursdagen min.

Mandag 11 mai spiste jeg en koselig middag med en venninne, rett etter skolen på Bambus Sushi. Fikk en overaskelse av henne, nemlig Twilight-filmen.

Tirsdag 12 mai, var jeg på storsenteret sammen med muttern, og fikk byttet inn jakken på URBAN. Fant en helt nydelig stroppeløs sommerkjole, som jeg både kan bruke som kjole og skjørt+ en litt funny topp.
Skal legge ut et bilde av kjolen ved en senere annledning. Senere på kvelden så jeg på Grand prix delfinale 1. Vår søta bror kom videre.

Torsdag 14 mai. Hadde jeg en kjempekoselig bursdagsmiddag sammen med noen venner på Bambus Sushi.....igjen, ( Blir aldri lei av den restauranten. Lager kjeeeeeempegod mat. Verdt å prøve for alle. Ikke så dyr heller). Av gaver fikk jeg en Muse-cd+ den siste Big Bang-cden, et cd-gavekort( som jeg senere byttet inn til Bride Wars, og Cd med Cut Copy). DVD: Wild Child og Australia.
Spiste en aldeles herlig kyllingsuppe til forrett, med en eller annen kylling eller biffrett til hovedrett. Til dessert spiste jeg Bananasplit med is. Et aldeles perfekt måltid.
Bambus Sushi er min absolutte favorittrestaurant i norge.

Fredag 15 mai dro jeg og noen venner opp til Hellerudsletta på russetreff. Og det var SUUUUPERT, bortsett fra når vi skulle hjem og en eller annen idiot slapp ut en lydløs røykbombe,eller brukte røykmaskin, eller whatever, utenfor mainhallen. Der  var det laaaang kø som straks ble mindre når røyken slapp ut.  Det luktet noe heeeeeeeeeelt forferdelig, og det verste var at man fikk en ekkel sterk og ram smak i munnen. Det gikk ikke bort før 2-3 timer senere. Så en kan trygt si at det smakte som det luktet. Til informasjon kan jeg si at det var lang kø på grunn av et stort partykonsept i mainhallen. Et konsept som ikke ofte kommer til norge, nemlig MINISTRY OF SOUND!!! Rakk desverre ikke å komme inn å oppleve houspartyet, av to grunner. Den ene var røyken, den andre var at de andre ville hjemover. Da vi hadde kjørt en tur rundt og fått lesset av noen av de jeg var sammen med, dro jeg og en venninne hjem til henne. Vi skulle nemlig prøve å døgne. Veit ikke hvor bra det gikk. Fikk låne senga til venninna, og der ble jeg liggende det meste av natta. Hendte at jeg lukket øynene litt, men jeg sov ikke likevel. Satte meg opp igjen ved 6 tida, og etter det var jeg i hvertfall våken. Ved 10 tida spiste jeg frokost før jeg dro hjem igjen. Hadde fryktelig problemer med å sovne da jeg kom hjem(  tror nok det kom av at jeg drakk en kopp kaffe om morgenen). Sovnet ved 5-6 tida om ettermiddagen, frem til halv 8. Ca en time senere var jeg hos venninnen min igjen som jeg velger å kalle for frøken m. Da hadde allerede vennene mine fra kvelden før ankommet. Vi skulle nemlig se Eurovision Song Contest. Og for en kveld det ble. Aldri har jeg hatt det sååå morsomt med å se på grand prix. Ble nesten mer opptatt av å se på hvilke sprell familien til frk m fant på.
Da første land var ute med å gi sine poeng, hylte vi som noen stukkne griser. NORGE FIKK 12 POENG av spania!!!! Og sånn fortsatte det, hele gjengen satt vi å hylte hver gang Norge fikk 12 poeng.
Til slutt ble det bare helt energibombe der vi satt. NORGE VANT!!!!!!!!! Helt klart at jeg skal på Eurovision neste år.
Etter Eurovision ble det russedåp, med tagging på lua. Mitt russenavn ble skravla....SUKK!!!!  Jeg mener da ikke at jeg skravler sååå mye.
Vel vel...ved ett tida dro jeg og gjengen ut på russetur til Oslo med bilen til frøken m. Vi måtte selvfølgelig lade stemmningen ute nå som norge hadde vunnet, og siden det var natt til 17 mai. Vi satte på Infinity+ diverse remixer for full guffe, her var det liv. Vi så en del busser, blant annet Perfect moment, Soul train, Spilledåsa og Showtime. Ved bekkestua Bussstasjon tok vi en knute, nemlig å kjøre 10 eller 15 knuter rundt en rundkjøring. GØY!!!
Nede ved Sandvika ved rådhuset sto flere busser i kø for å ta knuta. Og som de rampeungene vi kan være kjørte vi to runder rundt rundkjøringen, rett foran 5 busser, bare for å erte.
Ved 3-4 tida stoppet vi ved Statoil i nærheten av Lefdal, for å gå på do. Men nei da, det hadde tydeligvis brutt ut slagsmål inne i  kiosken, så da vi kom frem hadde politiet kommet. Det hele endte at jeg måtte gå inn i den lille skauen rett ved å gjøre det jeg skulle.
Heldigvis var det ingen som så meg.
Nattens tur endte ved 5 tida. Da bar det rett inn i bjørnehiet.

Neste innlegg blir om hvilke knuter jeg har tatt.

I morgen har jeg norsk eksamen, litt nervøs, men det går nok bra.
Noen som har noen eksamener de er nervøse for?




søndag 3. mai 2009

Russetida meg her og russetida meg der.

Nå er det en stund siden jeg blogget sist gang, så derfor gjør jeg det nå.
Har skjedd veldig mye siden forrige gang. Det største er vel at jeg er blitt russ, rød russ. Det har jeg vært i en og en halv uke nå, og jeg har allerede rukket å dele ut en del kort til småbarn.
Vel vel, nå som jeg likevel er i gang med å fortelle om russetida, så kan jeg vel fortsette i den stilen. 
Hva har jeg gjort hittil i russetida?
1. Delt ut russekort.
Barn er en smule sprø når det gjelder russ og russekort. Uansett hvor overbefolket et sted er så ser de deg garantert hvis du har 
på deg russebukse. Selv om du prøver å gjemme deg litt bort. En ting som er positivt med det er at man blir populær i de ukene hvor russetida pågår. Selvom det er småunger så er det koselig likevel. 
Men tilbake til små og russekorthysteri. Hittil har jeg opplevd å bli sett rundt et hjørne. Det vil si at jeg går på den ene siden av hjørnet og ungene går på den andre siden. Mon tro om de kan se gjennom vegger? (spøk)
En annen ting jeg har opplevd er å bli løpt etter. Merkelig opplevelse når man selv ikke er blant de som går fortest. Men men, alt i alt så er det med russekortutdeling koselig, bortsett fra hvis man har dårlig tid.

2.Russeknuter
Har rukket å gjøre 3 stykker av de 28 knutene jeg har tenkt å ta.
Den merkeligste hittil var å sitte under pulten i en skoletime. Eventuelle bivirkninger man kan få av å sitte under pulten er å bli stiv og støl i bena.
Den koseligste var å dele ut kort til barn på sykehus (nevrokirurgisk barne avdeling, rikshospitalet).
Den tredje knuten jeg har gjennomført er å trene i russebukse på treningsenter.

3. Busskåring på RUD.
Rakk å stikke en liten tur innom russebusskåringen på rud, den 23 april. Kunne ikke være der så lenge på grunn av teaterøving. Mer om teateret kommer lengre nedover her.
Det var utrolig koselig å ihvertfall få sett noen av bussene da. Heldigvis rakk jeg å se motown før jeg gikk. Til informasjon for de som ikke vet det: Motown vant kåringen for Vestre Bærum.



4. Teaterforestillinger.
I de siste to ukene har det meste av tida gått med til teater. Den første uka gikk med til øving og intensivuke, den andre gikk med til forestillinger. Forestillingen jeg var med i het: MOWGLI FRA OZ- HAIR WE COME. Forestillingen er en musikalkavalkade satt sammen av flere skuespill og musikaler. Jeg var fe+ barn. Det beste mec det hele, men også det mest nervepirrende var å synge solo. Var redd for at instruktørene skulle synes at det var dårlig.
 Men det gikk jo bra, heldigvis.

Hva skal jeg gjøre videre i russetida?

Lekser
Desverre er jeg nødt til å gjøre lekser i russetida. Har igjen å skrive 1 historieoppgave, 1 og en halv gymstil, 1 norskfremføring, og en del forbedringer på mediaprosjekter.

Konsert i Oslo Spektrum
9 mai skal jeg og en venninne + begges foreldre til Oslo for å se De nye gitarkameratene(espen lind, alejandro fuentes osv) Gleder meg noe sykt.

10 mai, 19 år.
Jepp, jeg blir 19 i russetida, og det skal feires med familie og venner.

Hellerudsletta: RUSSEFESTIVALEN 2009
Ettersom jeg ikke har hatt tid til å dra meg ut på Tryvann, så blir det Russefestival på hellerudsletta den 15 mai, istedenfor. Skal dit med en hel vennegjeng.
GLEDE SEG!!!!!!

Døgne
Jepp, natt til den 17 mai skal jeg være oppe hele natta. Man får jo uansett mye å gjøre. Skal blant annet se Grand Prix finalen. Håper Alexander vinner!!! Ellers blir det vel litt drikking, det vil si, ikke så mye at jeg blir sørpa. Og det blir vel en del filmtitting i løp av nattetimene.

Russeknuter
Skal som sagt ta mange flere russeknuter enn jeg har gjort til nå. Blant annet å snakke med sinnataggen i 20 min( Seriøs samtale)+ å overbevise en ting til å fly, konsentrer deg om det i 15 min.


Ok, da var det nok russeprat. Over og ut.