Sider

torsdag 24. april 2014

After a loooooong break im back!!!


Fant ut at det er ekstremt lenge siden jeg har skrevet noe her. 2 og et halvt år for å være korrekt. Og ettersom det har gått så lang tid, har jeg bestemt meg for å starte på nytt med bloggen. Du vil fremdeles kunne lese mine gamle innlegg, men de vil bli kategorisert under old posts.
En ny start betyr blant annet fullstendig ommøblering av bloggen. Det betyr også at det første nye innlegget mitt blir en redefinisasjon av meg selv, om hvem jeg er i dag. En annen ting er at jeg kommer til å redefinere er hva jeg kommer til å skrive om. Det har skjedd mye siden sist, noe jeg føler har modnet meg både som menneske og blogger. På bloggen min vil du finne diverse anmeldelser, beskrivelser av reiser, tutorials til Photoshop og diverse animasjonstutorials, og bilder fra diverse photoshoots, og av dagens shoppingfangster osv. Det vil ikke bli like mange personlige innlegg om hva jeg har gjort den dagen osv.

Så hvem er jeg idag:




Jeg er fremdeles en jente, som stort sett kler meg i svart, aldri i rosa og hører på metal om vinteren. Jeg er fremdeles gal etter hatter og masker, noe rommet mitt gir klart utrykk for. Film og animasjon er fremdeles mine store interesser, og favorittfilmen min er fremdeles Illusjonisten.

Vel da har man skrevet ned det som ikke har forandret seg det grann siden sist.

I forhold til klær er det ikke lenger bare joggebukser som gjelder. I løpet av det siste året har jeg begynt å eksperimentere med forskjellige stiler. Kan f. Eksempel lett finne på å kombinere en gotiskinspirert/rocka jakke med leopardmønstrete bukser:) Kort sagt har jeg blitt litt mer glad i mønstre og farger en tidligere:)

Musikkmessig har ikke ting forandret seg så veldig. Musikksmaken min er fremdeles eteneste stort sammensurium. Riktignok har det kommet inn en del nye favoritter. Og et par nye sjangere: Dubstep og Electronica+ Ibiza-electronica.
Dubstep går stortsett på anlegget når jeg jobber med animasjon ( walk-cycles osv), ettersom det har en god rytme for å få til god animasjonssflyt. En person sa en gang at musikk kan påvirke rytmen i animasjonen, hvis man jobber mens man hører på det.

Anyways, disse går fremdeles mye på Stereoen og macen: Dead By April, Delain, Within Temptation, John Mayer, Sivert Høyem, Sonata Arctica, Muse.

Nye innslag: Bastille, Ellie Goulding, Jessie J, Sam Smith, Au5, Krewella, Zomboy, Kygo, Zedd, Disclosure og LADY GAGA!!!! Sistnevnte med store bokstaver og mange utropstegn på grunn av at jeg har fullstendig dilla på det siste albumet hennes ( ArtPop) + en hendelse jeg gleder meg veldig til!!!
Skal nemlig på min første Gaga-konsert i September!!!!! Gleder meg sinnsykt!!!
Og når vi snakker om konserter har jeg vært på en del bra konserter de siste 2 årene. Kan jo bare nevne: Bruce Springsteen, Muse (for 2. Gang), John Mayer, Ellie Goulding, Bastille, First Aid Kit. Og nå blir det altså Gaga!!
Skal på noen andre konserter i løpet av sommeren/Høsten og da.
Her far du mine foreløpige konsertplaner:
14. Juni: Norwegian Wood: John Mayer (for andre gang på ett år. Sist gang jeg så ham var i Oslo spektrum i Oktober i fjor)
5.Juli: STEVIE WONDER!!!! Gleder meg storveis:)
29. September: Lady Gaga!!

I forhold til film har ikke smaken forandret seg det grann. Elsker fremdeles "Illusjonisten", animasjonsfilmer, thrillere og komedier:)

Tvserier jeg følger med på: Orphan Black, Grimm, Drop Dead Diva, Glee, The Vampire Diaries, American Horror Story, Supernatural.

Konklusjon: i forhold til musikk og film har jeg ikke forandret meg stort. Det er vel mer som person jeg har forandret meg.

Det neste innlegget blir en anmeldelse av Eurovision Song Contest- låtene for 2014. Er jo tross alt bare et par uker før det hele kjøres i gang i København. 6. Mai går første semifinale av stabelen. Andre semifinale går 8. Mai. Selve finalen går den 10. Mai, på bursdagen min:)

Ciao!!
Blogges!!!!