Sider

torsdag 10. desember 2009

En oppdatering av musikksmak.

Etter å ha lest igjennom mitt gamle innlegg om musikksmaken min, fant jeg ut at jeg kanskje burde oppdatere den litt.
Dette gjør jeg via ett nytt innlegg, nemlig dette innlegget.

Hmmm...siden den gang har musikksmaken endret seg betraktelig.
Les det forrige innlegget mitt om musikksmak her.


Hører fremdeles på mange av de artistene jeg skrev om der, men hvem jeg hører på mest er iallfall endret innenfor noen av sjangrene.

Hardrock/ metal: Siden sist har jeg begynt å høre en del på Lacuna Coil. Har kjøpt det siste albumet: Spellbound. Men liker også Det forrige albumet deres: Karmacode.

Puk/rock: Hører veldig mye på paramore, og det har jeg gjort spesielt etter den siste plata deres kom ut. Kjempebra.

Rock: Hører fremdeles en del på madrugada...ÅÅÅÅ, som jeg savner dem. I tillegg har det kommet en del gode nye tilskudd til rockelisten min, blant annet: Superfamily, Mew og Sivert Høyem. Ham var jeg på konsert med den 18 nov, i Bærum kulturhus. Men dette forteller jeg mer om i neste innlegg.
Det aller nyeste tilskuddet her er Daughtry. Kom over dem for to uker siden, og nå er jeg hekta. Og den jet hører mest på i denne kategorien er MUSE, selvfølgelig. Etter å ha vært på konsert med dem, så ble jeg bare mer hekta.
Elsker MAp of Problematique, Supermassive Black Hole, Bliss, New born, Starlight og hele det siste albumet: The resistance.

Pop/ rock: Hører en del på Adam lambert ( nr 2 i amerikansk idol). Han har en absolutt rå stemme, spesielt hvis han synger i falsett.
Pluss så må jeg innrømme at jeg hører litt på lady gaga, men det er stortsett bare de 8 nye sporene hun kom med på den siste platen hennes: The fame monster. I tillegg hører jeg en del på Michael Jackson/ Jackson 5 og The Jacksons. Har også begynt å høre på John Mayer, etter å blitt introdusert for musikken hans av beste kameraten min. Nå hører jeg på han titt og ofte.

Rnb.
Hører en del på timberland, og da mest på det siste albumet. Det var forresten gjennom ham jeg oppdaget Daughtry.

Trance osv.
Hører desverre fremdeles på en del trance osv, Det henger igjen fra russetida. Men jeg må understreke, at det ikke er den sjangeren jeg hører mest på. Men blant de jeg hører på en gang i blant: Basshunter, Darius & Finlay, Safri duo( akkurat Safri duo, har jeg hørt på før russetida. En duo Danmark kan være stolte av.) og diverse andre.

Vel det var vel alt som tengtes når det gjaldt oppdateringer...Skal prøve å komme med enda et innlegg senere idag.