Sider

mandag 31. august 2009

Very much weird stuff.

Enda en gang har jeg latt det gå lang tid mellom to innlegg. Grunnen er som vanlig at det har skjedd så mye... Tja...for det så har jeg hatt en herlig sommerferie, som gjerne kunne vart enda lengre, hvis jeg hadde fått bestemme. For det andre så har jeg starta på skolen igjen.
For det tredje så har jeg shoppet en del. For det fjerde....Mhm...nei det holder visst med det tredje.

Sommerferien min ble brukt til reising, treffe venner og shopping.

Var på hytta en helg. Litt kjedelig siden det regna hver dag, og jeg hadde vondt i ryggen(altfor hard seng).

Noen dager senere dro jeg+ familie til Hvaler hvor en venn av meg har hytte med sin mor og far.
Ble mye farting med båten, ja vi kjørte til og med så langt som til Strømstad og tilbake igjen....Pokker at jeg glemte bankkortet mitt hjemme på hvalerhytta. Kunne fått kjøpt med meg cider...
Etter noen dager på hvaler dro jeg + familie til danmark. Første stopp Roskilde/København.
Var veldig viktig for meg å komme meg til køben, ettersom jeg har tenkt å studere der om noen år. Da kan det jo være greit å bli litt bedre kjent med byen. I løpet av Roskilde-oppholdet var jeg også innom et moderne kunst museum. Høydepunktet der var selvfølgelig utstillingen med Andy Warholes grafikk.

Etter Roskilde gikk turen til solfylte Bornholm.
Været var bra hver dag og jeg rakk og få rikelig med farge i løpet av den uken jeg var der.
Oppdaterer med bilder etter hvert.

Så, det var alt om ferien min, eller det vil si alt om hvor jeg har reist i ferien.

Neste punkt på min liste over "Hva har jeg gjort i sommer" er at jeg har truffet venner i ferien.
Jeg var sammen med bestekammeraten min ute på Hvaler, veeldig koselig.
Og jeg traff Kathinka en av de siste dagene av Sommerferien. Det var en pussig,men morsom opplevelse som jeg kommer til å huske leeeenge!!! Kathinka and the company together er rene bomben av latterannfall og rare påfunn. Jeg tror nesten ikke jeg har ledd så godt på en god stund. Så mye latter ut av en liten kinotur for å se Harry Potter og 2 turer på mc donalds. Morsomt.
Siste vennebesøk til nå var å treffe min beste-klassevenninne, som nå har reist på folkehøgskole. Miss you!!!

Nest Siste punkt på dagens innlegg: Shopping.
Jeg har brent opp en god del penger i sommer, en smule fra mammas lommebok, men mest fra min. Blant ting jeg har kjøpt finner man blant annet, en hatt, 3 luer, 2 par solbriller( da jeg endelig fant et par nye solbriller som var verdig til å erstatte mine savnede solbriller, kjøpte jeg like gjerne to par. Ikke like, men to par solbriller som jeg liker.),Masse plater, Dvder og klær.

Kan gå nærmere inn på noen av punktene på shoppinglista.
Jeg har i det siste blitt veldig hekta på hatter og luer. Jeg kjøpte blant annet en hatt av samme form som den Michael Jackson bruker i Smooth Criminal-musikkvideoen, bare i svart. I tillegg har jeg skaffet meg en alpelue, og mange andre forskjellige hodeplagg.

Av Dvder kjøpte jeg Blant annet the wiz( en versjon av trollmannen fra oz, med bare svarte skuespillere. med blant annet michael jackson som fugleskremsel, og diana ross som dorothy), Live in Bucharesty- the dangerous tour ( med michael jackson), Moonwalker( Michael Jackson), Musikkdvd med muse, Mark Knophler, Bruce Springsteen osv. Jeg kjøpte også vanlige dvd-filmer som for eksempel The curious case of Benjamin Button, Underworld 3 og den sjette sans. Kjøpte mange flere dvder også, men det er så mange at jeg ikke husker navnet på alle sammen. Uansett alt sammen kjøpte jeg på salg, så derfor ble det ikke så dyrt som du kanskje tror.
Og du har kanskje lagt merke til hvor mye Michael jackson dvder jeg kjøpte.

Jeg har hele tiden vært en skapfan, det vil si, en smule fan, av Michael Jackson. Hvis mange tror jeg bare hører på Hard rock, så tar man feil. Jeg hører på alt mulig. Mest Rock og Hard rock. Michael Jackson har gitt veldig mye til musikken, og har vært en inspirasjon for mange mennesker rundt om i verden, derfor liker jeg ham. Både fordi han var kreativ, en god musiker, og underholder, men også fordi han maktet å kjempe for dem som har det vondt.
I Juni døde han, beklageligvis. RIP MJ!!!

Men nok om det.
Av cder har jeg blant annet kjøpt Kamelot- Black Halo
Michael Jackson- Thriller, Bad, Off the wall.
Jacksons- Triumph, venter på Destiny.
Safri duo- Origins
+ noen til.

Den dyreste investeringen jeg gjorde i sommer var å kjøpe et keyboard til macen min og Garageband. Så nå hender det titt og ofte at jeg sitter og lager musikk på pcen.


Siste punkt for dagen er skolen. Jeg går fremdeles på Sandvika Vgs, for å ta igjen de fagene jeg har måttet legge igjen, av helsemessige årsaker. De fagene jeg har er: Engelsk, Naturfag, Samfunnsfag og Lyd.
Jeg har fri på fredager, akkurat som forrige år.
Den største og merkelige forandringen er derimot at jeg går i 1STD. Altså med folk som er tre år yngre. Dette er noe jeg bare er nødt til å venne meg til siden det var den beste løsningen for å bli ferdig i år. Heldigvis går jeg i 3MK når jeg har lyd, så treffer jeg i hvertfall noen på nogelunde samme alder.

Avslutter med å fortelle om hva jeg gleder meg til for tida. Jeg skal på Muse-konsert i Oslo-spektrum den 25. oktober...Hurra.

Jaja, nå har jeg surret og skrevet nok for i dag...Ciao.
Skal legge ut bilder etterhvert.