Sider

mandag 15. juni 2009

Hmm... et innlegg om en fiiin dag.


Hmmm...da var det på tide å skrive igjen... Jeg vet at jeg kan virke litt treig når det gjelder bloggingen, men det har skjedd så mye siden sist at jeg rett og slett har glemt det. Blant annet har jeg vært igjennom 3 eksamener, sovet, stresset sovet, sovet og sovet+ vært sammen med noen venninner.
Forrige onsdag vær jeg sammen med Kathinka fra ca
kl 15 og utover. Tida gikk til shopping, restaurantbesøk og kino. I løpet av shoppingturen fikk jeg kjøpt en del filmer på salg, blant annet "Den sjette sans"!! Bra film etter min mening.
I tillegg til det fikk jeg kjøpt en t-skjorte og et par skjerf. Det uheldige var at jeg glemte igjen solbrillene mine i prøverommet på Gina tricot( Eller noe i den duren). Og det var gode solbriller, selvom de var billige. :(
Etter shoppingturen gikk vi til Bambus Sushi og spiste. Menyen for meg var det samme som nesten alltid. Forrett: Kyllingsuppe, Hovedrett: Teppan-Biff, og til desert: Banana-split.
Yummy!!!!

Etter det gik vi på kino. Vi ble halveis myrda i løpet av filmen. Eller det vil s
i, vi skvatt så mye at det var rett før begge to fikk hjerteatakk. Det hadde vært stort oppslag i avisen det: "TO KVINNER PÅ 19 ÅR FIKK HJERTEATAKK UNDER DRAG ME TO HELL!!! Burde man vurdere å ta filmen av lærretet for å ikke risikere flere skader? "

Filmen var bare basert på at man skulle skvette hele tiden, gjerne komme med et lite hyl.
Plottet var noe tvilsomt. Noe med en Sigøyner som sender en ond demon etter en ung kvinne for at han skal dra kvinnen ned. Og så gjelder det for kvinnen å bli kvitt forbannelsen før demonen kommer for å ta henne med seg.
Filmen anbefales ikke.

Da filmen var ferdig satt ihvertfall jeg med hjerte i halsen i en time etterpå.

Men hvis man legger sammen alt som hendte den dagen så ble det en vellykket dag.

Neste innlegg blir om hvilke filmer som står på min topp 10 liste!!!

Ciao.