Sider

tirsdag 21. oktober 2008

Hei igjen...
Har hørt en del på Alphabeat den siste måneden. Jeg hørte om dem gjennom en venninne, og etter det har de blitt spilt tidt og ofte på ipoden min. Favorittene mine er Facination, 10.000 nights, og selvfølgelig Boyfriend. I tillegg er de danske. Har lett lenge etter god dansk musikk.
Tenkte det var på tide å skrive litt igjen. Har ikke hatt tid til å skrive på en stund på grunn av dårlig tid. Og hvorfor har jeg hatt dårlig tid? Jo, fordi jeg har vært i en periode med hardtrening med teateret ( Sandvika Barne og ungdomsteater).
ER i gang med Jungelboken forestillinger i Sandvika Teater, noe som er litt slitsomt, men likevel kjempegøy.
Skal spille forestillinger til langt ut i November, og da er det rett på tentamener i hauger og lass.
Men jeg har også noe å glede meg til etter dette. Gjett hva?.......
SKAL TIL EGYPT!!!!!!!!

Hurra!!!!! Gleder meg veldig mye.
Leste en del om egypt da jeg var liten og har en big big bok om egypt hjemme. Blir morsomt å se det jeg har lest en del om.


En annen nyhet er at jeg fikk en.......sekser på en plakatoppgave i mitt hovedfag media. For the first time ever. Svevde på en turkis sky resten av dagen.
Burde kanskje forklare litt hva den oppgaven gikk ut på.
Jo, jeg og klassen min skulle lage en plakat hver for oss som passet innenfor en musikksjanger. Eller det vil si, vi skulle trekke en lapp opp av en hatt, hvor det sto en eller annen musikksjanger. Lærerne hadde funnet opp diverse bandnavn for de ulike sjangerene, og så skulle vi lage en konsertplakat som passet med sjangeren stilistisk sett. Etter man hadde laget plakaten skulle man presentere muntlig hva man hadde tenkt med plakaten å trekke linjer tilbake til den stilepoken du hadde trukket. Jeg trakk Heavy metal....Yes!!!! Jeg la en del vekt på gotikken på 1300-tallet, med gotisk skrift osv. Denne stilen ser man jo en del innenfor Heavy Metal. Det beste med å trekke Heavy metal var at jeg kunne litt fra før, og så var det noe jeg var interessert i og som jeg hadde lyst til å finne ut mer om. Jeg hører jo som sagt en del på noen av undersjangerene til Heavy metal, som idag kalles bare Metal.
Muntlig refleksjonen gikk perfekt, etter hva læreren sa. Det virket som om jeg var forberedt og kunne det jeg snakket om, i tillegg holdt jeg meg innenfor ti minutter , som var tidsfristen. I virkeligheten var jeg dritnervøs, men kanskje det er på grunn av teateret at jeg klarte å holde maska og reflektere uten for mye nøling.


I prosjektfaget på media går det også goodie. Fikk 5 i et fotoprosjekt om følelser.
Så akkurat nå går det ganske bra, for oppsumere det hele kort.
Skal prøve å huske på å skrive oftere.
Ciao, Marie.